Wat doen we?

Websites

Websites zijn de etalage van je onderneming. Als ondernemer wil je een aantrekkelijke website die aansluit bij jouw merk of zaak. Wij ontwikkelen creatieve en betaalbare websites, webshops, blogpagina’s of onepagers voor evenementen. Natuurlijk gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Social media

‘Social media kost veel tijd’, horen wij vaak. Het kan anders. Wij zorgen voor een praktische opzet en inzet van social media kanalen die je zelf goed bij kunt houden. Of we nemen het vinden en plaatsen content van je over als het je toch aan tijd ontbreekt. Samen zoeken we naar de social media aanpak die past bij jou of jouw organisatie.

Vormgeving

De kracht van de eerste indruk is ongekend. Dat geldt voor zowel personen als voor bedrijven of organisaties. Met overtuigende vormgeving kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Samen creëren wij de huisstijl die perfect bij jouw merk past en die we consistent doorvoeren in zowel drukwerk, website als op social media.

Communicatie en vormgeving bij events

Wij hebben een frisse kijk en een unieke aanpak van communicatie bij een event. Slimme interactie met bezoekers in een vroeg stadium zorgt voor betrokkenheid, input en een vliegende start van je event. Wij verbinden bezoekers tot een levendige community waar gesprekken en ontmoetingen kunnen blijven plaatsvinden, ook na je event. En wat meteen een mooie aanloop is naar een volgend event. We bieden een breed pakket aan on- en offline middelen om in te zetten voor, tijdens en na het event.